Esküvői rendezvény, nem csak esküvőt tervezőknek

2015. június 16.

Június 6-án rendezték meg az első és eddig egyetlen Wedding Pop-up Bazárt a patinás Brody Studiosban. Az Esküvő Classic Magazin és a Big Day Esküvői magazinok közös szervezésében létrejött tematikus eseményen volt minden, ami csak a házasulni készülő arák és férjjelöltek szemének és szájának ingere lehet, hiszen az ékszerektől az ízletes macaronokig, itt sok minden fellelhető volt, azok számára, akik ellátogattak.

Igaz, hogy az ingyenes rendezvény alapvetően a nagy napra készülőket célozta meg, mégis azt kell, hogy mondjuk, ide nem csak azoknak volt érdemes eljönniük, akik esküvőre készülnek, hanem mindenkinek, aki imádja a szépet, az ötletes dolgokat. (Vagy egyszer majd terveznek esküvőt, de még nincs napirenden.)

k009271.jpg

A helyszínen megannyi ötletet szippanthatott magába ide minden látogató, a ruháktól, a virágig, sőt kifejezetten azok számára is kedveskedtek a szervezők, akik szeretnék maguk intézni például a dekorációkat. Ezekben pedig a különböző DIY workshop tudtak segíteni, ahol szintén számtalan ötlettel vált gazdagabbá az, aki részt vett rajtuk.

A hangulatot tekintve itt tényleg mindennel találkozhattunk a teljesen moderntől, a ma rettentően trendi vintage-stílusig.

k009650.jpg

Mindenképp meg kell emlékeznünk a Brody Studios-ról, mint helyszínről is, hiszen ennek a rendkívül jól sikerült, hangulatos eseménynek tényleg nem is találhattak volna jobb helyszínt a szervezők. A patinás Vörösmarty utcai hely ugyanis szinte életre kelt, vagy talán együtt lélegzett a rendezvénnyel, ha egy kicsit plasztikusan szeretnénk fogalmazni.

Összességében azt kell, hogy mondjuk, rendkívül egyedi rendezvény volt, ahonnan minden bizonnyal mindenki egy kis plusszal távozott, ki élménnyel, ki ötlettel, ki valamilyen portékával.

A bejegyzés trackback címe:

https://hazasodnijo.blog.hu/api/trackback/id/tr937549578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása