Hogy jó hangulatban teljen az esküvő!

2015. május 14.

Egy esküvő bár általában nagy vendégsereggel jár, sose feledjétek, hogy nem a meghívottakról, hanem rólatok szól. Azaz a párról, aki össze szeretné kötni az életét.

Hogy miért fontos kiemelni mindezt? Mert hajlamosak vagyunk belefeledkezni abba, hogy olyan a lagzit csináljunk, amiről úgy gondoljuk jó lesz anyunak, az anyósnak, a szomszéd húgának és persze a 25 évvel ezelőtt látott unokatestvérnek is, akit ha nem hívunk meg, akkor egy életre megorrol ránk a fél rokonság. Mindezt annak tükrében, ha az említett unokatesó az utcán szembe jönne velünk, lehet, hogy meg se ismernénk egymást…

Válasszatok magatokhoz illő stílust!

Visszatérve tehát arra, hogy az esküvő napja rólatok szól, fontos, hogy ne engedjetek a rokonok, barátok nyomásának, szervezzétek meg úgy azt a napot, hogy Ti is valóban jól tudjátok magatokat érezni. Ma már szinte csak a fantázia szabhat határt annak, hogy mennyi féle tematika, illetve stílus köré lehet esküvőt szervezni. Mondjuk, ha éppen a hagyományokat szeretnétek őrizni, akkor még a legapróbb kiegészítőt, hangulati elemet, vagy vőfélyt is ennek szellemében válasszatok. De ha például, a modernebb stílus áll hozzátok közelebb, akkor helyszínben, ruhában is inkább azon darabok mellé tegyétek le a voksotokat, amelyeket biztosan el tudtok képzelni magatokon vagy magatok körül ezen az emlékezetes napon. Akkor se legyetek restek, ha mondjuk, egy távoli tengerparton kívánjátok hivatalossá tenni a kapcsolatotokat, ám ebben az esetben vélhetően nem számíthattok nagy násznépre, hacsak nem szállítjátok magatokkal az egész vendégsereget.

stilus_1.jpg

Vannak olyan párok, akik kifejezetten nem akarnak nagy vircsaftot, így ha Ti is csak két tanú jelenlétében szeretnétek kimondani a boldogító igent, akkor tegyetek úgy. A lényeg, hogy Nektek legyen jó.

És mi van akkor, ha tanácstalanok vagytok?

Ha Ti magatok sem tudjátok igazán eldönteni, hogy mit is szeretnétek, akkor próbáljatok inspirálódni különböző weboldalakon, majd válasszatok ki mindent, ami tetszi. Szabjatok egy határt, hogy eddig válogattok, majd időről-időre szűkítsétek a kört, és előbb-utóbb szépen kirajzolódik az az irányvonal, amely számotokra a legideálisabb lesz.

stilus_2.jpg

Persze nem kell minden jó tanácsot a sutba vágni, amit a rokonoktól, barátotoktól kaptok a szervezést és egyebeket illetően, de ne akarjatok mindenkinek megfelelni se, hiszen kevés olyan kellemetlen dolog van, mint mikor rosszul érzitek magatokat a saját esküvőtökön.

A bejegyzés trackback címe:

https://hazasodnijo.blog.hu/api/trackback/id/tr407458496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása