Menyasszonyi trendek 2015-ben

2015. május 21.

Nyakunkon az idei esküvői szezon. Igaz, hogy manapság már nem csak tavasztól őszig tart a menyegzők korszaka, de a legtöbb esküvő még mindig ilyenkor köttetik.

De mégis mik az idei év trendjei? Lássunk némi ízelítőt!

Tény, hogy általában mindenki az adottságainak, alkatának megfelelően választ magának esküvői ruhát, ám az is kétségtelen, hogy az alapfazonokat minden évben valamivel megbolondítják a tervezők. Az idei esztendőben mégis talán az aprólékos gyönggyel és csipkével díszített, elől és/vagy hátul is merészebben dekoltált darabok a legfelkapottabbak.

menyasszony.jpg

Azok se keseredjenek el, akiknek más az álmuk, hiszen legalább ennyire meghatározó fazonok még a 2015-ös évben az ejtett vállú ruhák, de előkerültek a pelerinek is. Mindkettő kifejezetten jó lehet azoknak az aráknak, akik nem szeretnének pánt nélküli ruhában az oltár elé vonulni vagy azért, mert elcsépeltnek találják ezt a fazon, vagy azért, mert nem tartják annyira kényelmesnek őket, vagy pedig azért, mert egyszerűen nem szeretnének annyira „kivetkőzni” magukból.

A fehér mellett hódítanak az új színek és árnyalatok is

Az elmúlt években már megszokhattuk, hogy a fehér mellett például ekrü ruhákat is találtunk a kínálatban, ám idén azok számára is kedveztek a tervezők, akik inkább a sápadt kéket, vagy éppen a mentazöldet részesítenék előnyben. Hűvös árnyalatok ez igaz, de akinek színeihez és személyiségéhez is illenek ezek az esküvői ruhák, azok minden bizonnyal örömmel állnak majd sorba értük az esküvőiruha-kölcsönzőknél.

Mégis milyen ékszert viseljünk?

A kevesebb néha több, tartja is a mondás, és nincs ez másképp az esküvői ruhák és kiegészítők esetén sem. Természetesen bátran lehet válogatni a szebbnél szebb kiegészítők között, ám arra mindig oda kell figyelni, hogy passzoljanak a ruhához. Tehát egy dekoratív, impozáns, gazdagon díszített ruhához egyszerűbb, visszafogott ékszer illik, míg egy letisztult vonalvezetésű, díszítetlen ruhához bátran választhatunk markánsabb ékszereket!

Bármilyenek is a trendek persze, azt mindenképp érdemes szem előtt tartani, hogy mindenki a saját stílusának megfelelő ruhát válassza, hiszen nem mindegy, hogy mit viselünk a nagy napon, hiszen a szépség mellett a kényelem is nagyon fontos tényező.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hazasodnijo.blog.hu/api/trackback/id/tr607478042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Suszt Máté 2015.06.30. 15:24:47

Nagyon jó a cikk és gyönyörű ez a lány! :) Igaz, nem tervezem idén a házasságot, de szeretném, ha álmaim hercegnőjével egyszer egy vízparti esküvőnk lenne. Nektek, hogy tetszene egy ilyen helyszín? :) lakberinfo.hu/wow/kulonleges-helyek/2015-06-23-egy-remek-helyszin-es-dekoracios-otletek-vizparti-eskuvohoz/
süti beállítások módosítása