Esküvőt tervezőknek program hétvégére: Wedding Pop-up Bazár

2015. június 04.

Ha még csak tervezgetitek az esküvőt, vagy már le is fixáltátok, de még leginkább a tanácstalanság uralkodik rajtatok, vagy pusztán csak szeretnétek megnézni közelebbről egy esküvőről szóló rendezvényt? Ha igen, akkor semmiképpen se hagyjátok ki június 6-án tartandó Wedding Pop-up Bazárt, amelyet az Esküvő Classic és Big Day magazin közös szervezésében kerül megrendezésre.

A 10-17 óráig tartó rendezvényen mindent megtalálhattok, ami érdekes lehet a témában. A kíváncsi hölgyek közül ketten a Beauty Box keretén belül megtudhatják, hogy miként mutatnak majd menyasszonyként, őket ugyanis Körmendy-Szomoru Kata menyasszony stylist és csapata fogja majd átváltoztatni, majd a végén egy profi fotós készít róluk sorozatot, amelyet pedig a következő Esküvő Classic és Big Day magazin oldalán lehet majd megtekinteni. Ahhoz azonban, hogy valakiből szerencsés nyertes váljon, regisztrálnia kell.

wedding_pop_up_bazar_save_the_date.jpg

További izgalmas programok is lesznek az eseményen, úgy, mint a legstílusosabb menyasszonyi ruhákat és kiegészítőket felvonultató divatbemutatók, de akár még ennél nagyobb érdeklődésre tarthatnak majd számot azok a DIY workshopok, amelyeket profi szakemberek tartanak majd a házilag is elkészíthető dekorációkkal, illetve egyéb kiegészítő tárgyakkal kapcsolatban.

Kézműves vásárok is lesznek, ráadásul egy helyen találkozhattok majd jó néhány szolgáltatóval, így sminkeket és frizurákat is kipróbálhattok, és mindezt ingyenesen.

Természetesen a férfiakra is gondoltak a szervezők, őket ugyanis egy különterem várja majd, billiárd asztallal felszerelt bárral!

A helyszínről is említést kell tennünk, hiszen a rendezvény Budapest egyik legexkluzívabb helyén és divatos esküvői helyszínén, a Brody Studios-ban lesz.

Tehát, kedves párok, esküvőre készülő menyasszonyok, látogassatok el erre a remek hétvégi rendezvényre, ahonnan akár számos ötletet is nyerhettek majd a saját esküvőtökhöz.

Érdemes ellátogatni az  esemény oldalára is, ahol további információt kaphattok erről napról.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hazasodnijo.blog.hu/api/trackback/id/tr297518400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása