Esküvői rendezvény, nem csak esküvőt tervezőknek

2015. június 16.

Június 6-án rendezték meg az első és eddig egyetlen Wedding Pop-up Bazárt a patinás Brody Studiosban. Az Esküvő Classic Magazin és a Big Day Esküvői magazinok közös szervezésében létrejött tematikus eseményen volt minden, ami csak a házasulni készülő arák és férjjelöltek szemének és szájának ingere lehet, hiszen az ékszerektől az ízletes macaronokig, itt sok minden fellelhető volt, azok számára, akik ellátogattak.

Tovább

Esküvőt tervezőknek program hétvégére: Wedding Pop-up Bazár

Ha még csak tervezgetitek az esküvőt, vagy már le is fixáltátok, de még leginkább a tanácstalanság uralkodik rajtatok, vagy pusztán csak szeretnétek megnézni közelebbről egy esküvőről szóló rendezvényt? Ha igen, akkor semmiképpen se hagyjátok ki június 6-án tartandó Wedding Pop-up Bazárt, amelyet az Esküvő Classic és Big Day magazin közös szervezésében kerül megrendezésre.

Tovább

Milyen legyen az esküvő csokor?

Ha nem is olyan komolyan, mint egy menyasszonyi ruha, vagy egy menyasszonyi ékszer, de épp eléggé nagy fejtörést tud okozni, a menyasszonyi csokor kérdése is, egy éppen házasulni készülő nő számára. Milyen legyen a formája, hány szálas legyen, milyen virágokból álljon, kerek legyen, vagy elegáns hosszú szárral hagyott darab, esetleg selyemcsokor? Sok-sok kérdés és tanácstalanság lehet úrrá rajtunk, ami lássuk be az esküvőszervezés idején, sokszor el tudja kapni az embert főleg, ha nincs, vagy éppen túl sok ötlete van.

Tovább

Hogy jó hangulatban teljen az esküvő!

Egy esküvő bár általában nagy vendégsereggel jár, sose feledjétek, hogy nem a meghívottakról, hanem rólatok szól. Azaz a párról, aki össze szeretné kötni az életét.

Hogy miért fontos kiemelni mindezt? Mert hajlamosak vagyunk belefeledkezni abba, hogy olyan a lagzit csináljunk, amiről úgy gondoljuk jó lesz anyunak, az anyósnak, a szomszéd húgának és persze a 25 évvel ezelőtt látott unokatestvérnek is, akit ha nem hívunk meg, akkor egy életre megorrol ránk a fél rokonság. Mindezt annak tükrében, ha az említett unokatesó az utcán szembe jönne velünk, lehet, hogy meg se ismernénk egymást…

Tovább

Esküvői jelképek más kultúrákban

Míg az európai, illetve az angolszász kultúrkörökben viszonylag hasonló esküvő jelképek vannak, addig Ázsiában, Afrikában vagy éppen a Csendes-óceáni szigetvilágban teljesen mások. Természetesen, mindenhol a pár a legfontosabb, de azért csak úgy érdekességképpen nézzük meg ezeket a területeket közelebbről.

Tovább

Esküvői jelképek

Házasodni márpedig jó! És rendkívül izgalmas is. Általában ez a nap minden frigyre lépő pár életének egyik legszebbike, még akkor is, ha azért akad néhány apró hiányosság. És az esetek többségében akad is, ám ezekkel jobb nem is foglalkozni már a nagy napon, mert csak bosszantanák az embert. Arra azonban mindenképp ügyeljünk, hogy a legalapvetőbb kellékek, amelyek egyben jelképek is, időben meglegyenek.

Tovább

Karikagyűrűk a keleti és iszlám kultúrákban

Korábbi bejegyzésünkben nagyjából kiveséztük az európai és angolszász gyűrűk jelentését és divatját, ám érdemes górcső alá venni az ázsiai ékszereket is. Bár nagyon sok mindenben keverednek manapság a trendek, divatok, a keleti földrészen valahogy egy kicsit mégis minden más.  Nincs is ezzel semmi baj, sőt, igazán izgalmas dolgokkal találkozhatunk, ha egy kicsit jobban körbenézünk.

Tovább
süti beállítások módosítása